CHP kongresinde şok protesto
08 Şubat 2010 Pazartesi 13:01
Ereğli Eski Belediye Başkanı Kenan Akpınar, CHP İlçe kongresinde konuşma yaptığı sırada bir grup partili konuşmaya müdahale etti.
Kenan Akpınar’ı protesto etti. Protesto ile birlikte salonda ortam gerilirken, Kenan Akpınar da protestocu gruba sert tepki gösterdi.
Kongrede Kenan Akpınar’ın konuşma yaptığı sırada; “Bu salonda, seçim zamanında bana oy vermeyen, başka siyasi partilere çalışan yüzlerce kişi var biliyorum. Ondan sonra bana, Kenan Akpınar CHP’ye seçimi kaybettirdi dediler. Peki biz seçimi nasıl kazanacağız. Bana Mehmet Topbaş’ı destekliyor dediler. Aynı partide çalıştığım insanlar bana iftira attılar. Kanaletlerde hala yazılar duruyor.
Mehmet Topbaş bana oy vermedi ama bana iftira da atmadı” dedi. Bu konuşmanın yapıldığı sırada salonda bulunan bir grup partili, Kenan Akpınar’ı protesto etti. Salonda ortamın iyice gerilmesi üzerine kongre divanı müdahale etti ancak ortamı yatıştırmada başarılı olamadı. Bunun üzerine Kenan Akpınar, konuşmasının bölünmesine sinirlenerek; “Yerinize oturun, terbiyesizlik yapmayın, Siz bana oy atmadınız ama ben hepinize her zaman sahip çıktım” diyerek tepki gösterdi. Ortamın iyice gerilmesi üzerine divan; polis ekiplerini salona çağırdı.
Erhaber.com